Spreekuren

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker ook wanneer het om dieren gaat. Er gaat immers niks boven een goede, gezonde en liefdevolle band met uw huisdier. En als u die heeft, wilt u die natuurlijk graag zo houden!

Ook wanneer u (nog) geen probleem heeft met uw kat, kunnen zich situaties voordoen waarin u toch behoefte heeft aan advies, tips of begeleiding. Bijvoorbeeld omdat er in de nabije toekomst een belangrijke verandering plaatsvindt, waar u zichzelf en uw kat graag op wilt voorbereiden. Voorbeelden hiervan zijn een verhuizing, een nieuwe kat of hond in huis of de komst van een baby. Het preventiespreekuur is in dat geval zeker iets voor u.

U kunt ook bij mij terecht voor advies bij de aanschaf van een (nieuwe) kat. Er komt op zo'n moment immers heel wat op u af. U wilt uw keuze weloverwogen maken, zodat u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een kitten of voor een volwassen kat, voor een asielkat of juist niet? Of wilt u wellicht een raskat? Maar welk ras past dan het beste bij u en uw levensstijl? Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Mannen geven de voorkeur aan een poes. Vrouwen aan een kater.